Jouw ideeën voor minder hinder

Hier kan je jouw ideeën voor minder hinder maatregelen kwijt.

SAMEN ZORGEN WE VOOR VLOTTERE MOBILITEIT, OOK TIJDENS DE WERKEN!

Hieronder kan je in het vak ‘geef een reactie’ jouw visie of idee neerschrijven.

 

Advertenties

4 gedachtes over “Jouw ideeën voor minder hinder

  1. Fietsen die tot aan tram 3 geraken, systeem vergelijkend met velo in stad. Eigen fietsen worden daar vaak gestolen. Of beveiligde plek voor fietsen te stallen aan tram 3 schoten carrefour. Tram 3 is aangenaam om naar stad te gaan.

   Liked by 1 persoon

 1. BRUG IJZERLAAN

  Gisteren officieus op de stelplaats Vaartkaai vernomen dat de afbraak uitgesteld is en dit zolang de werken aan de Noorderlaan niet afgehandeld zijn. Ik vermoed dat vele mensen een zucht van verlichting zullen slaken, de vraag is natuurlijk of dit klopt. Kunnen jullie hier meer info over geven ?

  Liked by 1 persoon

 2. BUITENLANDSE TRUCKERS

  Als buschauffeur bij DE LIJN zie ik regelmatig vrachtwagens van buitenlandse origine die langs de kant staan omdat ze de weg niet weten. Die mensen rijden meestal op gps die ze blindelings volgen maar als ze dan geconfronteerd met een omleiding, rijden ze vaak door straten waar ze eigenlijk niet horen. Die mensen kunnen er eigenlijk niet veel aan doen want het is eigenlijk de morele verantwoordelijkheid van de leverancier en of klant om deze truckers op een deftige manier te begeleiden zodat ze veilig hun bestemming kunnen bereiken maar in de praktijk worden ze aan hun lot overgelaten.

  –> MIJN IDEE/VOORSTEL : Laat buitenlandse truckers stoppen op een stadsrandparking zoals in Ranst of Burcht. Laat ter plaatse iemand instappen die de trucker kan begeleiden naar zijn bestemming,

  —> Je kan het vergelijken met loodsen die schepen begeleiden op de schelde.

  BEDENKING : 1.Vermoedelijk zal het weerom niet mogen van Europa want we zitten met vrij verkeer van goederen en dienst maar anderzijds is veiligheid nog steeds het hoogste goed waar geen prijs opgeplakt kan worden.
  2. Natuurlijk vraagt dit ook veel mankracht, zeker in het begin, maar dit is misschien een oplossing om oudere werknemers wat langer aan het werk te houden want deze mensen hebben vaak een grote kennis van het wegennet en zijn de ideale “convoyeurs” om deze truckers te begeleiden.

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s